Tarieven

 

Tarieven

Intakeconsult van 1 ½ tot 2 uur:          € 75,-

Behandelconsult van 1 ½ uur:              € 75,-

Consultprijs per kwartier:                     € 12,50

Prijzen zijn inclusief verslaglegging, mailcontact en kortdurende telefonische contacten. Bij veelvuldige of langdurige telefonische contacten geldt de consultprijs per kwartier. Dit wordt altijd in overleg bepaald.

 

Betalingsvoorwaarden

Tijdens een consult krijgt u de factuur naar uw wens op papier of digitaal verzonden naar uw email adres. De betalingsmogelijkheden zijn:

  • Contant tijdens het consult. Dan bij voorkeur gepast.
  • Overboeking binnen 14 dagen.
  • Pinnen is niet mogelijk.

De praktijk declareert niet rechtstreeks bij zorgverzekeraars.

Bij verhindering voor een afspraak minimaal 24 uur voor de afspraak afmelden. Anders wordt de helft van de gereserveerde tijd in rekening gebracht. Deze kosten worden niet vergoed door uw zorgverzekeraar.

 

 

Vergoeding

De praktijk is lid van de beroepsvereniging Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten (LVNT) en staat ingeschreven in het HBO register van de de koepelorganisatie Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) als een High Quality Therapist (HQT).

Deze licenties zijn een kwaliteitskenmerken voor deskundige en professionele behandeling, dossiervorming en praktijkvoering volgens de beroepscode, het beroepsprofiel en de praktijkregels van de LVNT.

Door deze licenties vergoeden de meeste zorgverzekeraars een deel van een consult per consultdatum vanuit de aanvullende zorgverzekering, afhankelijk van de polisvoorwaarden. Hiervoor is geen verwijzing van een huisarts of medisch specialist nodig. Op de website van de LVNT staat een actueel overzicht van vergoedingen per zorgverzekeraar. Het is alsnog aan te bevelen om de polisvoorwaarden van uw aanvullende zorgverzekering te controleren.

Let op: Zorgverzekeraars die vallen onder de CZ groep (CZ, OHRA, Delta Lloyd, Nationale Nederlanden) vergoeden sinds 1 januari 2019 geen natuurgeneeskunde meer.

Voorgeschreven middelen worden niet vergoed door uw zorgverzekeraar.